Blog

V dnešní době stále více lidí preferuje cestování se svým čtyřnohým mazlíčkem. Vždyť proč by si neměl užít dovolenou stejně jako my? Na co bychom však neměli zapomínat, aby dovolená proběhla hladce?

AutoCare je jedinečná služba pro majitele automobilů a přípojných vozidel do 3,5 t. včetně jejich posádky, kteří chtějí mít na cestách absolutní jistotu, že jejich nesnáze pomohou v jakékoliv situaci vyřešit opravdoví odborníci. Nehoda, porucha, defekt pneumatik, vybitá baterie nebo dokonce krádež vozu? Spolehněte se na nás.

Spousta z nás letos vyrazí na dovolenou do Chorvatska. A protože je Chorvatsko od 1. ledna součástí schengenského prostoru, tak vám přinášíme přehled těch nejdůležitějších změn, které vás čekají. K tomu přikládáme i pár skvělých tipů, na co nezapomenout a co vyřídit ještě před odjezdem.

Dovolenou máme rádi snad všichni. Jsou to okamžiky, kdy se svět zpomalí, starosti se rozplynou a my se vrháme vstříc novým dobrodružstvím a zážitkům. Na druhou stranu nikdy nevíme, jaká překvapení nás na dovolené potkají. A právě proto je důležité mít sjednané kvalitní cestovní pojištění.